Watersportvereniging Huizen AVOH

Watersportvereniging AVOH in Huizen is van 10:00-22:00 uur open op de Huizer Havendag!
Het clubgebouw van Watersportvereniging- AVOH ligt aan de Energieweg 5 te Huizen, direct aan de oude haven naast het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij.
Op de Huizer Havendag kunt u de haven overvaren  met het dan aanwezige veerpontje dat de botterwerf met het gezellige clubhuis van Watersportvereniging AVOH verbindt.

Zeilen,shantykoor,bridge,schilderen

Kom gezellig langs in ons clubhuis om meer te weten te komen over het wedstrijdzeilen op de zomeravonden, toerzeilen en de zeiltochten. In de wintermaanden worden er voor eenieder die zich met de watersport verwant voelt navigatiecursussen gegeven, boeiende films en documentaires vertoond, interessante lezingen gehouden en gastsprekers uitgenodigd. Tevens maken wij ons hard voor de bestrijding van woekerende waterplanten in de randmeren samen met omliggende watersportverenigingen, gemeenten en Rijkswaterstaat. Behalve aan watersportactiviteiten kan er ook aan andere activiteiten deelgenomen worden. Bijvoorbeeld aan het vermaarde Shantykoor De Zoute Zee,  dat wekelijks zeemansliederen ten gehoor brengt, of aan de groep bridgers en de schildersclub die wekelijks actief zijn.

Informatie, lid of donateur worden
Interesse in watersport, zeilen, het shantykoor, bridgen of schilderen? Wij verwelkomen u graag als lid of donateur. Bent u niet in de gelegenheid om op de Huizer Havendag langs te komen, kom dan eens naar het gezellige borreluur in ons clubhuis gedurende het hele jaar door op zaterdagmiddag van 16:00 tot 19:00 waar leden, donateurs, passanten, ligplaatshouders en geïnteresseerden elkaar ontmoeten. Informatie over alle activiteiten, evenals lid of donateur worden, kunt u tevens vinden op de website http://www.avoh.nl

>>Watersportvereniging Huizen AVOH