Modelbouwclub Huizen

Modelbouwclub Huizen (MCH) is een van de weinige clubs in Nederland die zich bezighoudt met alle takken van radio-controlled (RC) modelbouw. Bij ons kunt u dus terecht met uw model auto, tank, truck, vliegtuig of boot.  In het clubhuis kunt u onder het genot van een (gratis) kopje koffie bouwen en sleutelen aan uw eigen model. Er is altijd wel iemand die handige tips of oplossingen heeft voor bouwuitdagingen.

Voor de deur van ons clubgebouw ligt een prachtig stukje water waar naar hartenlust gevaren kan worden. In 2011 heeft de gemeente hier een steiger aangelegd.

Voor het vliegen gebruiken we het veld op 'de Wolfskamer' op de zondagmiddag vanaf 13:00 uur, als het weer het toelaat. Bij voldoende animo vliegen we in de zomermaanden ook ‘s'avonds . Na het vliegen praten we na in het clubhuis, bij slecht weer wordt er gebouwd en bijgekletst.

Sinds 2018 heeft de club een flightsimulator (ook wel FSX) in huis waar het enthousiasme voor het vliegen op een simulator een extra dimensie krijgt. De beleving van alles wat er komt kijken als gezagvoerder en co-piloot bij het besturen van een Boeing 737 werkt aanstekelijk en zorgt voor vele avonden plezier.

Bekijk de modelbouwclub tijdens de online Huizer Havendag hieronder; 

Website modelbouwclub Huizen

>>Modelbouwclub Huizen