Gooimeerzeilen

Heb jij altijd al willen leren zeilen, of wil je beter kunnen zeilen? Kom eens kijken bij Stichting Gooimeerzeilen! Met ons team vrijwilligers organiseren wij al 35 jaar zeilactiviteiten voor beginners en ervaren zeilers.

We bieden groepslessen voor jeugd en volwassenen op onze valken, randmeer of waarschip. Je zeilt in een groepje van 2-4 cursisten, privéles is ook een optie. Daarnaast kun je in overleg ook in je eigen boot les krijgen. De lessen staan op hoofdpunten vast, maar je kunt daarbinnen je voorkeuren aangeven. We zeilen iedere avond, vaak in de weekenden en (op aanvraag) ook op een doordeweekse ochtend of middag.

Trefwoorden voor Gooimeerzeilen zijn: laagdrempelig, enthousiast en deskundig. Zowel het bestuur als de schippers zijn echte zeilliefhebbers met een hart voor de ‘Haven van het Gooi’.  Onze schippers hebben uitgebreide zeilervaring. Op het water is ons uitgangspunt dat er gevaren wordt met eersteklas materiaal: veiligheid staat voorop.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning: koffiedrinken op het eiland halverwege de les of met z’n allen het seizoen afsluiten met een botentocht en een barbecue. Ontdek het plezier van zeilen en wat Stichting Gooimeerzeilen allemaal biedt op onze website en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter @gooimeerzeilen

Bekijk de introductie van Gooimeerzeilen; 

Huizer Havendag 2020 Gooimeerzeilen introductie

Website Gooimeerzeilen

>>Stichting Gooimeerzeilen