Stichting Huizer Botters

Een bijzondere dag voor familie en/of vrienden? Een all-in bedrijfsfeest of teambuildingevent vol met historie en uitdagingen? Of zomaar een heerlijk ontspannen dagje varen? Het kan allemaal bij de Stichting Huizer Botters.

Huur een of meerdere Huizer botters en maak er een onvergetelijk event van! Wij nemen je graag mee met hapje en een drankje op een van onze vier authentieke schepen vanaf de Botterwerf in de oude haven van Huizen.

Kom tijdens de Huizer Havendag kijken op de Botterwerf. Ga aan boord van het varende erfgoed van Huizen en maak kennis met onze jeugdafdeling, de Bramzijgers. We geven uitleg over de visserijgeschiedenis van Huizen met demonstraties en presentaties. Vaar een uurtje mee of kom kijken naar het niet te missen spektakelstuk: de Haringrace op het Gooimeer.Vriend, sponsor of vrijwilliger worden?
Om dit belangrijke deel van de geschiedenis en cultuur van ons dorp in stand te kunnen houden zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers, sponsoren en vrienden. Kijk eens op: www.huizerbotters.nl en ontdek wat de Stichting Huizer Botters voor jou kan betekenen.

Website Huizer Botters

>>Stichting Huizer Botters