WSV Gooierhaven

Al bijna 55 jaar heeft watersportvereniging Gooierhaven een groot hart voor de watersport, of het nu gaat om het varen met zeil- of motorboten, grote of kleine boten en open of kajuitboten.  WSV Gooierhaven organiseert  boottochten,  zeilwedstrijden op de zomeravonden en in het winterseizoen lezingen. Op die avonden heeft u volop kans om (reis)ervaringen uit te wisselen met uw mede watersporters.  De leden van WSV Gooierhaven houden hun clubactiviteiten in het gezellige restaurant “Boot” op het terrein van jachthaven ’t Huizerhoofd. De zeilwedstrijden organiseren wij samen met WSV AVOH.

Meevaren met een sloep en aan de kade motorboot de Zeehond bezichtigen.

Bij onze kraam aan het begin van de Havenstraat vertellen wij u alles over onze activiteiten.  

Aan de naastgelegen kade kunt u kennismaken met de 17 meter lange motorboot de Zeehond ooit gebouwd als veerpont en nu al jaren in gebruik als motorjacht. Ook nemen wij u graag mee in een sloep om zo de Huizer Havendag vanaf het water te ervaren. 

Huizen als Haven van het Gooi een uitstekend startpunt voor vele (dag)tochten.

In onze kraam en tijdens de vaartocht met de sloep laten wij u zien dat Huizen uniek centraal gelegen is als startpunt voor dagtochten over het Gooi- en Eemmeer naar Muiden, Pampus, Amsterdam, Weesp, Almere, Spakenburg en Amersfoort.  En ook voor verre tochten door heel Europa is Huizen een prima startpunt. Op onze gezellige avonden heeft u volop kans om deze reiservaringen uit te wisselen.  

Samen sterk om het water bevaarbaar en de watersport betaalbaar te houden.

Als lid van WSV Gooierhaven bent u ook lid van het Watersportverbond. In dit verband draagt de vereniging  een stevig steentje bij aan de lobby om de vaarwateren voor de watersporters bevaarbaar en betaalbaar te houden. Denk hierbij aan de strijd tegen de in deze regio sterk woekerende waterplanten.

Meer informatie of lid worden van WSV Gooierhaven

Zie onze website en facebook of mail ons via info@gooierhaven.nl

Website Gooierhaven

>>WSV Gooierhaven