Markt Huizer Havendag

20-02-2020

Markt Huizer Havendag

Markt Huizer Havendag

Traditioneel wordt er ook een Havenmarkt / braderie georganiseerd. De markt betekent voor de vele bezoekers een aantrekkelijke aanloop naar de Botterwerf en het Nautisch Kwartier waar zich ook een groot aantal watersportorganisaties zich zullen presenteren en bovendien ook de nodige spectaculaire demonstraties plaatsvinden zoals Fly-boarding, de jeugd gratis kan kennismaken met het zeilen in een Optimist en tal van andere attracties te beleven zijn.

Er is dit jaar voor gekozen om de markt beter te laten aansluiten op het Nautisch Kwartier en de kramen een plaatsje te geven op het grote parkeerterrein bij de werkhaven. Dit jaar rekenen we op een 100-tal inschrijvingen van marktkooplieden die niet alleen Brocante-Boeken-Antiek-Streek- en Lifestyle producten aanbieden maar ook nieuwe en gebruikte scheepsartikelen.
Tevens treft u bij de markt een 15-tal kramen aan waar diverse watersportorganisaties zich zullen presenteren en u graag vertellen wat er zoal op, onder en boven water aan sportief plezier te beleven valt.
En natuurlijk zijn er ook een aantal food kramen/ trucks aanwezig om de honger te stillen en de  te lessen.

Mocht u nog interesse hebben om tijdens de markt nog op  een standplaats of kraam uw waren aan te bieden dan kunt u hier contact opnemen.

>>Markt Huizer Havendag