Suppen, iets voor jou?

20-02-2020

Suppen, iets voor jou?

Het is nu misschien nog wat 'frisjes', maar voor je het weet zit, lig of sta je buiten te genieten van de warme voorjaarszon.

Zo hopen we dat het de aankomende #HuizerHavendag ook zal zijn;  als bezoeker lekker flanerend, langs de kramen, op de terrasjes, demonstraties bekijken of een van de activiteiten doen, zoals bijvoorbeeld het 'suppen'?

Suppen, ook wel kort voor; 'stand-up-paddlen', is ontstaan op Hawaii waar lifeguards op hun surfboard gingen om de beginnende surfers in de gaten te houden. Handig!

Je hebt er op zich weinig voor nodig; een board, paddle en een beetje balans 😉 ! Het suppen is inmiddels de rage voorbij en heeft zich ontwikkeld tot een leuke, relaxte en ontspannen watersportactiviteit, waarbij je het zo licht of zo zwaar kunt maken als je zelf wilt of kunt.

Je kan suppen op open water / zee, rustiger vaarwater, of op 9 mei in het havenkommetje, waar je in alle rust en lekker beschut deze watertrend kunt uitproberen. De aanwezige buurtsportcoaches van Stichting Sport Platform Huizen helpen je tijdens de #HuizerHavendag graag op weg!

Van tevoren aanmelden? Dat kan alvast via deze link; HuizerHavendag748111.typeform.com

NB: De paddleboards worden deze dag ter beschikking gesteld door Zeilschool de Vinkeveense Plassen, waarvoor alvast onze dank!

>>Suppen, iets voor jou?