Sponsoren Huizer Havendag

Sponsoren zijn voor de Huizer Havendag onmisbaar. Zonder sponsoren geen Huizer Havendag! We zijn onze sponsoren dan ook heel dankbaar dat zij een verbintenis aan willen met de Huizer Havendag. Op deze wijze zijn veel programma-onderdelen mogelijk voor onze bezoekers en zijn wij in staat het bereik van de Huizer Havendag verder uit te breiden dan alleen de gemeente en de inwoners van Huizen.

Het bereik de Huizer Havendagen strekt verder dan Huizen 

Wij trekken jaarlijks veel bezoekers van buiten de gemeente grenzen, denk aan Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Nijkerk, Spakenburg, Weesp, Muiden, maar ook Almere en de Vechtstreek. Watersporters- en -recreanten laten zich immers niet inperken door een beetje water :-) Dankzij hun bijdragen zijn wij in staat om het spektakel met meer dan 10.000 bezoekers aan te trekken, informeren, entertainen en natuurlijk de liefde voor het water, boten en aanverwante zaken over te brengen. 

Uw steun aan hen is nu onmisbaar 

In deze tijd heeft het bedrijfsleven het erg moeilijk. Wij weten dat alle bedrijven die toegezegd hebben de Huizer Havendag te willen ondersteunen hun toezegging moeilijk kunnen nakomen.

Toch zouden wij volgend jaar weer een beroep op hen willen rekenen. Daarvoor is wel nu úw steun hard nodig, twijfel niet en help onze sponsoren om deze periode door te komen. Bezoek hun terras wanneer het kan, laat u eens verwennen door hun keuken of maak gebruik van hun aanbod en diensten. Zo helpen we elkaar door deze omstandigheden. 

Zelf sponsor worden met uw bedrijf of organisatie? 

Wilt u met uw bedrijf sponsor worden? Dat zien wij graag tegemoet. Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan de Huizer Havendag. Zo kunt u ervoor kiezen om (programma-)onderdelen te sponsoren, zoals het Havenconcert, of bepaalde activiteiten. Wij denken graag met u mee, neem gerust contact met ons op! 

Ontmoet onze sponsoren: 

 

>Sponsoren