Word vriend van de Huizer Havendag!

Geen Huizer Havendag zonder sponsoren en vrienden

Ontmoet onze sponsoren

In deze tijd heeft het bedrijfsleven het erg moeilijk. Wij weten dat alle bedrijven die toegezegd hebben de Huizer Havendag te willen ondersteunen hun toezegging moeilijk kunnen nakomen.

Toch zouden wij volgend jaar weer een beroep op hen willen rekenen. Daarvoor is wel nu úw steun hard nodig, twijfel niet en help onze sponsoren om deze periode door te komen. Bezoek hun terras wanneer het kan, laat u eens verwennen door hun keuken of maak gebruik van hun aanbod en diensten. 

Sponsor worden? Neem graag contact met ons op! 

Word vriend van de Huizer Havendag

Behalve sponsoren is de Huizer Havendag ook heel erg blij met een groeiende groep vrienden.
Dit zijn mensen of bedrijven door middel van een bescheiden financiële bijdrage ons willen steunen,
onder het motto vele kleintjes maken een grote!

Word ook Vriend van de Huizer Havendag

Word ook vriend, net als burgemeester Niek Meijer! Bekijk zijn bijdrage hierover hier.
 

Word ook Vriend net als burgemeester Niek Meijer

De Huizer Havendag is inmiddels een evenement dat niet meer uit Huizen en het Gooi weg te denken zou zijn. Echter het Corona-virus dreigde roet in het eten te gooien.

Bij de voorbereiding van de originele afgelaste Huizer Havendag 2020 waren meer dan 50 partijen betrokken en konden we rekenen op de inzet ruim 200 vrijwilligers! Behalve de traditionele Havenmarkt met bijna 1100 kramen zouden zich ook meer dan 30 watersport- en andere organisaties uit Huizen en de regio u willen laten zien wat zij te bieden hebben.

Als Stichting Huizer Havendag zijn wij hen heel dankbaar voor hun toegezegde medewerking en voelen wij ons verplicht om hen toch de ruimte te geven om zich aan de bewoners van het Gooi en daarbuiten te kunnen presenteren.

Dat hopen wij nu te bereiken met deze 1e digitale Huizer Havendag en wij vertrouwen er op dat u, ondanks alles, er toch een beetje van genoten heeft. 

Binnenkort starten wij de voorbereidingen voor de Huizer Havendag 2021 en zouden u dan graag weer in levende lijve te mogen verwelkomen.

Tot slot willen wij de gemeente Huizen onze burgemeester Niek Meijer bedanken voor hun ondersteuning.
in het bijzonder voor zijn openingswoord.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en plannen meldt u dan aan

Of volg ons via Facebook of Instagram.

Tot volgend jaar!

>WordVriend